VİZYONUMUZ

• Atatürkçü düşünceyi benimseyen,
  • Değerlerine bağlı,
  • Sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren,
  • Eğlenerek öğrenmeyi hedefleyen,
  • Aile katılımını teşvik eden,
  • Güvenilir ve çağdaş bir eğitim ortamında yaratıcı ve öz güvenli bireyler yetiştirmeyi hedefleyen, sürekli gelişim gösteren bir kurum olmak.

MİSYONUMUZ

• Ülkesini seven,
  • Kültürüne sahip çıkan,
  • Özgür, yaratıcı ve eleştirisel düşünebilen,
  • Merak eden, sorgulayan, araştıran, yaşayarak öğrenen,
  • Yeteneklerinin ve ilgilerinin farkında olan,
  • Özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek.

HAKKIMIZDA

Okulöncesi eğitimine yeni bir hayat kazandıran Özel Doruk Elazığ Anaokulu 2010–2011 Eğitim ve Öğretim yılında şehir trafiğinden uzak eğitim hayatına başlamıştır.

480 m2 kullanım alanı 250 m2 bahçesi olan okulumuzda 5 tane etkinlik sınıfı, 1 sosyal etkinlik sınıfı, 1resim atölyesi, 1 bilgisayar sınıfı, mutfak, yemekhane, 6 tane tuvalet, kapalı oyun alanı, bahçede oyun parkı, kum havuzu, hobi bahçesi olarak temiz ve hijyenik bir eğitim alanı olarak hizmete sunulmuştur.
Yemek saatleri; 9.10 kahvaltı,10.30 meyve saati,12.20 öğlen yemeği 14.40’da ikindi kahvaltısı şeklindedir.
Okulumuzda 3 ve 6 yaş arası öğrenciye eğitim verilmektedir.